Popis produktu
Ionizátor vody Family Praktik vhodný do každej domácnosti:
Dosiahnuteľné pH 4-10,5 podľa pH a ORP a TDS vstupnej vody. ORP taktiež závisí od pH a ORP vstupnej vody. Nastavenie sily ionizácie závisí od preto od vstupnej vody. S rastúcou mineralizáciou sa sila ionizácie môže znižovať. Prístroj funguje od hodnôt TDS teda mineralizácie od 50. Tu sa nastavuje už maximálna sila ionizácie. Pod TDS 30 budete potrebovať iný prístroj, ktorý má viac platní a je drahší.
Výsledky meraní: TDS vstupnej vody sa pohybuje v rozsahu: 180-200.
vstup pH/ORP, výstup pH/ORP: 7,75/+172mV, +9,08/-97mV
vstup pH/ORP, výstup pH/ORP: 7,68/+444mV, +9,01/-129mV
vstup pH/ORP, výstup pH/ORP: 7,75/+172mV, +9,08/-97mV
vstup pH/ORP, výstup pH/ORP: 7,74/+258mV, +9,28/-220 mV 1l/min a 8,61/-131mV pri 2l/min.
Výsledky pri sile ionizácie nastavená default: stupeň č.3
Zmena parametrov výstupnej vody sa dosahuje aj nastavením prietoku vody.
Alkalická voda vyrábaná pomocou jednotlivých zariadení:
Tyčinky vodu len alkalizujú a ORP menia len mierne. Nádoby a alkalický energetický pohár ako i ionizátor vody do vody dodávajú viac elektrónov, čo sa prejavuje výraznejšie záporným oxidačno- redukčným potenciálom takejto vody. Najsilnejší výkonom je samozrejme ionizátor.
Funkcia takejto vody:
Všetky tieto prostriedky obsahujú náplň zloženú z:
takzvaných turmalínových guličiek, ktoré
V Číne, kde sa produkty vyrábajú tieto guličky častokrát označujú ako turmalínové guličky. Boli testované vo France Organisation for Technical conformity center v Paríži a spĺňajú 1935/2004EC a EN ISO 8442-2:1998 a výstupy ťažkých kovov v použitých materiáloch a guličkách sú nedetekovateľné.
Dohromady sa tak vytvára efekt:
Životný štýl a riadenie acidobázickej rovnováhy:
Kontrola pH ranného moču a riadenie skladby potravín v pomere 70% zásadité a 30% kyslé umožní zlepšiť stav vášho zdravia ešte viac.
Čínsky názor na účinok rôznych potravín a zvyšovanie alebo znižovanie pH organizmu je v nasledujúcej tabuľke:
Paradox znamená, že hoci je citrón kyslý, jeho výsledný efekt je zásaditý. Hoci je cukor sladký, výsledok je kyslý. Hoci destilovaná voda je neutrálna, výsledok je kyslý, odoberá telu zásady.
pH 10 1000x viac zásaditý |
Silne ionizovaná alkalická voda, surový špenát, červená kapusta, karfiol, cibuľa, citróny, uhorky, morské riasy, asparágus, |
pH 9 100x viac zásaditý |
Olivový olej, mango, baklažán, šalát, sladké zemiaky, čučoriedky, kiwi, melóny grepy, repa, zelenina |
pH 8 10x viac zásaditý |
Jablká, jahody, mandle, paprika, avokádo, paradajky, medovica, čerstvé obilie, huby, čerešne, pomaranče, marhule, broskyne banány |
pH7 neutrálny |
Ľudská krv / pH7,3-7,4/, väčšina vody z vodovodu, margaríny, čerstvo nadojené mlieko, oleje okrem olivového |
pH 6 10x viac kyslý |
Mlieko, jogurt, ovocné džúsy, fazuľa, ryža, ustrice, kokos, ryby z chladných vôd, vajíčka, losos tuniak, čaj, kakao |
pH 5 100x viac kyslý |
Osolené maslo, ryžové koláčiky, pivo cukor, lentilky, zavárané ovocie, destilovaná voda |
pH 4 1000x viac kyslý |
Káva, väčšina orieškov, slivky, mlieko so zvýšeným obsahom tuku, krémové syry, popkorn, hovädzie mäso |
pH 3 10 000x viac kyslý |
Jahňacie, čierny čaj, čokoláda,ocot, víno, mäkkýše a kôrovce, pečivo, spracované – procesované jedlá, sóda, tabak, syry, jedlá z mikrovlnky |